Skip to content

Meditationsträffar

Välkommen till en gemenskap med inriktning på sekulär meditationsutövning i kombination med inspiration hämtad ur de äldre traditioner som ligger till grund för bl.a. MBSR och MBCT. Det är hjälpsamt om du sedan tidigare har en grundläggande förståelse för meditation och mindfulness, men alla intresserade är välkomna. 

Kvällen inleds med träning av kroppsnärvaro i rörelse för att landa i rummet där vi är. Därefter erbjuds en stunds teoretisk reflektion kring något tema knutet till självomhändertagande och utövningen av  meditation. Slutligen går vi in i ett pass av guidad stilla övning. Anmälan längst ned på denna sida. Frågor: info@bodyfulness.se

BILD

Träffar våren 2024

– Dagsretreat lördag 13/1 kl. 09:30 – 16:00

– Meditationskväll mån 5/2 kl. 18:00 – 19:30

– Meditationskväll mån 11/3 kl. 18:00 – 19:30

– Meditationskväll mån 8/4 kl. 18:00 – 19:30

– Meditationskväll mån 6/5 kl. 18:00 – 19:30

– Dagsretreat lördag 15/6 (mer info kommer!)

Om kostnaden

Vi lever i en tid när vi är vana vid fasta priser och att vi inte kan ta del av det vi inte har råd att betala. Vid våra gemensamma träffar ser det ekonomiska paradigmet lite annorlunda ut. Delar av mina erbjudanden är helt kostnadsfria medan meditationskvällarna har en fri kostnad, vilket innebär att de inte är gratis men att du själv bestämmer värdet med inkännande av just dina möjligheter. 

Förutom att detta upplägg är tänkt att möjliggöra för alla intresserade att vara med, så är det en betoning av att vi ingår i ett större sammanhang där vi är beroende av varandras stöd. 

Det är svårt att ge ett riktpris, eftersom vi alla har så olika förutsättningar, men här är ett exempel avseende just meditationskvällarna: 

– Välgörare: 250 kr och uppåt

– Hela kostnaden: 200 kr 

– Grundkostnad: 150 kr

– Mottagare av stöd: 50 kr och uppåt

Betalningen överförs via Swish, bankgiro eller kontant på plats. 

Meditationssalen

ligger vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm, men du har också möjlighet att delta vid våra träffar över Zoom vart du än befinner dig. Tack för att du som är med online har kameran påslagen! Detaljerad information ges deltagarna innan träffen. Maila mig om frågor finns: info@bodyfulness.se

10_quote icon (1)

Meditation är inte svårt. Det svåra är att komma ihåg att meditera. 

SHARON SALZBERG

Anmälan till nästa träff

via formuläret nedan eller e-post info@bodyfulness.se