Mer information och anmälan till  "MINDFULNESS a silent retreat"

Om anmälan till retreaten
Du anmäler dig till retreaten genom att fylla i formuläret på denna sida. Anmälan är bindande efter att du betalat den faktura som tillsänds dig. Då kan vi också garantera dig en plats på retreaten. Se detaljer i mailsvar. Notera att deltagande endast är möjligt om du kan delta hela perioden från torsdag eftermiddag 12/9 till söndag eftermiddag 15/9. Exakta tider kommer snart, men räkna med att båttaxin lämnar allra senast 15:00 på torsdagen. 

Mat och boende
Kostnaden för mat och boende omfattar samtliga mål mat tillagade av gårdens erfarna kockar. Du kommer att få avnjuta en smakrik vegetarisk kost med stor variation. Notera att den anpassning av menyn som kan göras är vegansk, glutenfri och/eller laktosfri kost. Inkvarteringen sker i mysiga rum där dusch och toalett delas med närliggande sovrum. Anläggningen tar endast emot ett sällskap åt gången, så vi har alla lokaler för oss själva! 

Kostnad

Retreaten är donationsbaserad.
Det innebär att lärarna inte får någon betalning för undervisning och arrangemang. Deltagarna får därför möjlighet att erbjuda ett frivilligt ekonomiskt bidrag om de vill stödja dem att erbjuda tjänsten de tillhandahåller. 

Boende, mat, lokaler och en liten del av arrangörernas omkostnader: 
1. Del i dubbelrum: 3900 kr inkl moms
2. Enkelrum: 4500 kr inkl moms
Notera att moms tillkommer för företag. 

Övriga kostnader:
Din resa till och från Idöborg är ej inkluderad i priset. En taxibåt som matchar start och avslut av retreaten kommer att bokas då deltagarantalet fastställts. Inte förrän vi vet hur många som reser till ön kan vi ge ett exakt pris för biljetten, men en preliminär uppskattning kan anges senare under våren. Båten kommer att avgå från Stavsnäs och omfattar alltså en tilläggskostnad. För alternativa resvägar ansvarar du själv, men notera vikten av att vara på plats då vi inleder retreaten.

ANMÄLAN 
Formuläret nedan är ej kopplat till en krypterad kontaktväg. Personuppgifterna hanteras i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) och krävs för att administrera din anmälan till retreaten.