GRUPPER ONLINE våren 2021

MEDITATIONSKVÄLLAR

En gång i månaden erbjuder jag donationsbaserade meditationsträffar för att ge dig möjlighet att upprätthålla din utövning av kroppsmedvetandeträning och meditation i en grupp med stöd av andra. Det första tillfället i februari leder jag enbart online över kommunikationsplattformen Zoom, men fr.o.m. mars månad är min avsikt att åter igen kunna ge er alternativet att antingen komma till salen på Södermalm eller delta online hemifrån. Du kan läsa mer om innehållet på träffarna via länken nedan. 

MER INFO OM & ANMÄLAN TILL 
MEDITATIONSKVÄLLEN HITTAR DU HÄR!   

BODYFULNESS ONLINE

Välkommen att även under våren 2021 ansluta till veckovisa digitala träffar för fördjupad kroppsnärvaro och meditation på kommunikationsplattformen Zoom. Denna gång kommer träffarna att ligga omväxlande på onsdagsmorgnar och torsdagskvällar med möjlighet att ta del av antingen enstaka pass eller hela programmet. Vi ses vid nio tillfällen där varje träff är 45 min lång. 

PERIOD: 
torsdag 18/2 t.o.m. onsdag 28/4 med uppehåll veckorna 13-14. Totalt nio träffar. 

TIDER: 
Varannan onsdag, varannan torsdag.
Onsdagar 07:00 - 07:45
Torsdagar 19:00 - 19:45
​​​​​
MER INFO OM & ANMÄLAN TILL
BODYFULNESS ONLINE HITTAR DU HÄR

INDIVIDUELLT ONLINE

Jag har idag möjlighet att erbjuda även individuella besök online. Detta över en säker kommunikationsväg som kräver BankID för verifiering. Notera att dessa träffar inom ramen för friskvården finansieras privat och ej genom vårdens högkostnadsskydd / frikort. Lär mer HÄR

För frågor och intresseanmälan: info@bodyfulness.se