Tyst retreat på Tyresö Slott, söndag 1/11

Varmt välkommen till en meditationsretreat i tystnad på vackra Tyresö Slott. 

Med stöd av guidad mindfulnessmeditation i rörelse och stillhet får vi under dagen av tyst gemenskap möjlighet att landa djupare in i oss själva och i vår tillhörighet till naturen omkring oss. Så, stäng av alla skärmar och lägg undan klockorna för att istället tilllåta din uppmärksamhet att vila fullständigt i kroppen på jorden. 

TID:
Söndag 1/11 kl 09:00-16:00

KOSTNAD: 
850 kronor för privatpersoner, undantaget dig som kan intyga sjukskrivning eller arbetslöshet på heltid då du istället betalar 650 kr. Företag betalar 1100 kr inkl moms.  

LUNCH: 
Retreatkostnaden omfattar en vegansk lunch och té/kaffe under dagen. 

TA MED DIG:
En egen  meditationskudde om du har och önskar en sådan. Pallar och stolar finns att låna. En varm sjal för sittande passen och kläder i lager samt regnkläder rekommenderas då vi även har utövning utomhus. 

 

LEDARE:  Mona Gradin Wolvén, legitimerad fysioterapeut med specialistexamen i mental hälsa och grundutbildad psykoterapeut. Hon är även utbildad mindfulness-/MBSR-lärare på UMASS Memorial & Brown University Mindfulness Center i USA, med bas i en egen mångårig meditationsutövning och har idag guidat ca 60 retreatdagar.
 

VÄGBEKRIVNING: 
Buss 875 från Gullmarsplan till Tyresö kyrka, sedan fem minuters promenad till slottet. Med bil Nynäsvägen ut ur Stockholm, sedan väg 229 till Tyresö slott. Parkering finns mot avgift (30 min fri parkering sedan 8kr/h).

Anmälan

  • Vänligen, notera att anmälan är bindande men med möjlighet att överlåta din plats till en vän om du får förhinder att delta. Den lunch som serveras är vegansk och vi är tacksamma att redan nu få kännedom om eventuella matallergier.